Interviul bodyguarzilor lui Michael Jackson – Dezvaluiri din viata lui secreta

Categories MondenPosted on

Interviul bodyguarzilor lui Michael Jackson

Dezvaluiri din viata secreta a lui Michael Jackson


Bill Whitfield, Mike Garcia si Javon “BJ” Beard sunt trei dintre fostii bodyguarzi ai lui Michael Jackson. Acestia l-au cunoscut pe Michael in anul 2007 si au lucrat pentru el mai mult de doi ani.

Saptamana aceasta ei au facut unele dezvaluiri postului TV american ABC News. Conform spuselor lor, artistul avea multe iubite si nu era in relatii bune cu familia sa.

Cei trei bodyguarzi au povestit ca Michael se intalnea cu cel putin doua prietene si avea o dorinta nebuna pentru femei, ceea ce duce la concluzia ca nu era pedofil.

„Aveam o cortină în maşină şi nu puteam să vedem ce făceau ei în spate. Ne simţeam ca părinţii unor adolescenţi”, au adăugat cei trei.

Bill Whitfield a declarat ca “Regele muzicii pop” nu se intelegea bine nici cu parintii, nici cu fratii lui. Daca vreun membru al familiei sale nu avea programare sa-l viziteze pe Michael, acesta era nevoit sa se intoarca de la usa fara a-l vedea. Nu aveau voie sa intre in casa lui, decat daca aveau stabilite din timp ziua si ora vizitei.

Legat de problemele financiare ale artistului, una dintre garzile de corp a mai declarat:

“Michael era isteric, pentru că nu mai avea nici un ban. Nu mai putea nici să-şi plătească hotelul când călătorea. Urla şi arunca în noi cu tot ce-i cădea la mână”

Ei au lasat sa se inteleaga ca Michael Jackson era nefericit.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 din cauza intoxicatiei cu calmante prescrise de Dr. Conrad Murray.

Doctorul Murray este judcat la tribunalul din Los Angeles, unde, luna trecuta, Murray a pledat nevinovat.

Cei trei bodyguarzi au spus ca Murray era singurul doctor pe care l-au vazut cat timp au lucrat pentru megastar. Insa, ei declara ca Murray nu era tot timpul acolo cu Michael.

Mike Garcia a adaugat ca el crede ca doctorul este un “tap”, prin asta aratandu-si opinia despre Murray.

“Niciodata nu am crezut ca este vina unei singure persoane” a zis Whitfield.

Cele trei garzi de corp au zis ca nu erau in Los Angeles cand Michael a murit, dar au venit la funeraliile in memoria lui, care au avut loc in Los Angeles Staples Center.

Garcia si-a aratat nemultumirea fata de celebritatile venite la funeralii, spunand: “Tipul a fost singur, unde au fost ei atunci?”.

Cand au fost intrebati ce ar dori sa le transmita copiilor lui Michael, cei trei bodyguarzi au devenit vizibil emotionati, adaugand:

“Speram ca am facut tot ce era cel mai bine de facut pentru ca ei sa se simta copii si ca i-am facut sa se simta confortabil”.

Garcia a tinut ca ei sa stie ca “au fost totul pentru tatal lor”.

Cei trei barbati au zis ca Jackson se uita acum la copiii lui si ca este foarte mandru de ei.

Mai jos puteti viziona interviul televizat al bodyguarzilor lui Michael Jackson, asa cum a aparut la ABC News:

http://www.youtube.com/watch?v=-SRoa33uO4U

http://www.youtube.com/watch?v=Wggy2lCcLb4

http://www.youtube.com/watch?v=OmojfAJWVCI

Lasă un răspuns