Cum sa-ti decolorezi parul cu ajutorul sucului de lamaie

Categories Frumusete & ModaPosted on

suc de lamaie

Lamaia este un fruct, care este o sursa bogata de vitamina B, C și fosfor. Acesta previne deteriorarea parului si stimuleaza cresterea, împreună cu furnizarea de hrana necesară pentru foliculii de par. Lamaia face parte din familia de citrice și joacă un rol important în îngrijirea sănătății parului. Lamaia este benefica în următoarele moduri la firele de păr.

Lamaia ar putea fi cea mai simplă și cea mai convenabilă metodă de decolorat parul ca ingredient principal poate fi ușor de găsit într-o piață, magazin alimentar local, sau poate chiar in frigider.

Doar stoarceti o lamaie, si diluati sucul obtinut cu apă pentru a preveni potențialele daune și se aplică pe păr sau pe zona care ati dori să fie decolorata. Lasati timp de 3-5 minute apoi clatiti. În afară de apă, ati putea amesteca, de asemenea, suc de lamaie, cu agenți de hidratare, cum ar fi uleiul de măsline sau ceai de musetel. În acest fel, nu numai ca deschideti culoarea parului, dar, de asemenea, il hraniti în acest proces.

Vrei sa obtii rezultate mai rapide? Puteți opta sa faceti acest lucru atunci când stati la soare sau se aplica caldura cu ajutorul unui uscator de par. Activează căldura și accelerează procesul de decolorare.

Lasă un răspuns