Cum să îngrijești părul creț în mod corect

Categories Frumusete & ModaPosted on

hair

Părul creț necesită un alt tip de îngrijire comparativ cu părul drept. Este nevoie de mai multă muncă și este mult mai dificil pentru a face față. Cu toate acestea , având părul ondulat natural are avantajele sale . Este foarte sexy și rafinat , pentru unii. Și, în cazul în care îl îngrijești în mod corect, îl puteți folosi într-adevăr în avantajul dvs.

Daca aveți părul creț și sunteți în căutarea unei modalități de a transforma un păr sârmos în unul minunat , verificați sfaturile noastre de mai jos despre cum să aveți grijă de părul creț în mod natural.

Folosiți produse în timp ce părul este umed – dacă utilizați orice fel de produse de styling sau de îmblânzire, indiferent dacă este o spumă , cremă , gel sau spray , aplică-l pe păr în timp ce este umed ( din nou , umed și nu picură umed ), astfel încât să vă părul are o șansă mai bună de absorbție a produsului pentru a funcționa magia în părul tău . De asemenea , asigurați-vă că folosiți dreptul de cantitatea de produs pe părul tau . Amintiți-vă că părul creț este , de asemenea, în mod creț mai gros , astfel încât să -ar putea nevoie pentru a folosi un pic mai mult decât ceea ce spun instrucțiunile , cu excepția cazului în care produsul este special destinat utilizării pe părul cret .

Părul creț este mai predispus la încrețire, comparativ cu părul drept și, dacă doriți , pentru a evita acest lucru, cel mai bun mod de a usca părul este de a-l lăsa să se ​​usuce în mod natural. Evitați utilizarea unui uscător de păr, dar dacă trebuie, asigurați-vă că e pe cea mai mică setare. Dacă nu vrei să arătați ca Lion King, nu folosiți niciodată uscătorul prea fierbinte.

22

Lasă un răspuns