Cum ne ajută fructele de pădure să slăbim?

Categories Dieta & FitnessPosted on

fructe e padure

Antioxidantii din fructele de padure poate ajuta organismul cu lupta impotriva radicalilor liberi. O dieta bogata in antioxidanti poate ajuta la imbunatatirea sanatatii dvs. , protejeaza pielea și părul , și previne anumite boli . Toate fructele si legumele contin antioxidanti , dar fructele bogate in nutrienti sunt unele dintre cele mai bune surse absolute .

Există mai multe antioxidanti puternici care apar in fructele de padure , inclusiv antociani , quercetin , și vitamina C. Antocianinele dau fructelor o culoare vibrantă , reduc inflamatia , si poate ajuta la prevenirea și gestionarea artritei. Quercetin poate reduce , de asemenea, efectele inflamatorii ale substanțelor chimice din lichidul sinovial al articulatiilor pentru persoanele cu afectiuni inflamatorii , cum ar fi artrita reumatoida . Vitamina C este un alt antioxidant puternic gasit in fructe de padure . Acesta este în mare parte responsabil pentru sănătatea colagenul care ajută la menținerea cartilajelor si la flexibilitate.

Consumul de fructe de padure este bogat in vitamina C vor contribui la piele stralucitoare si sanatoasa a parului , si poate reduce riscul de artrita , cataracta , si degenerescenta maculara .

În plus față de antioxidanti , fructele de padure sunt ” alimente suculente „, ceea ce înseamnă că conține cea mai mare cantitate de apa. Fructe de padure contin de asemenea fibre și acid folic . Fibrele ajuta la pierderea in greutate si ajuta la scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale .Acidul folic poate proteja impotriva bolilor cardiovasculare si de varsta legate de pierderi de memorie , și din moment ce acidul folic contribuie la producerea de serotonina , ar putea ajuta , de asemenea, la alungarea depresiei si îmbunătățesc starea de spirit .

Lasă un răspuns