Chat distractiv la ruleta

Categories DiversePosted on

Chat distractiv la ruleta


De curand a aparut un serviciu de chat foarte interesant si amuzant. Este ca un joc la ruleta, unde conversatiile incep la intamplare si noroc. Nu vei cauta persoanele dupa anumite detalii (sex, varsta, localitate), ca pe alte site-uri, ci calculatorul va alege cu cine sa socializezi. Este interesant sa vezi ce noroc ai la ruleta de pe chatroulette.com.

Site-ul ofera posibilitatea comunicarii prin ferestre simple de transmitere a textului sau tip video-chat prin transmiterea imaginilor si a sunetului in timp real.

Daca ruleta iti alege o persoana cu care crezi ca poti conversa, nu sta pe ganduri, caci va veti amuza copios. Daca nu ti se pare interesanta persoana aleasa de ruleta, poti trece la urmatoarea folosind tasta F9. Foarte usor poti fii tu cea nimerita de catre alti utilizatorii aflati in cautarea unui partener de conversatii.

Conform regulilor site-ului, obscenitatile sunt interzise, de aceea poti sta linistita ca acest site iti va gasi persoane dormice sa comunice lucruri normale, sa povesteasca despre locul in care traiesc, despre ce hobby-uri au si alte lucruri interesante. Cu ajutorul video-chatului de pe site poti descoperi talentele artistice ale partenerului de conversatie, de exemplu iti poate canta la chitara in timp real.

Este foarte posibil sa nimeresti o vedeta drept partener de conversatie, pentru ca este foarte vizitat si de ele, dar tot atat de posibil este sa intalnesti si lume ciudata, pentru ca pe site s-au inscris persoane din toate colturile lumii.

Sunt sigura ca nu va veti plictisi cu acest nou tip de chat, din contra va fi foarte distractiv.

Lasă un răspuns