Cei mai sexy tatici din Romania

Categories Sex & RelatiiPosted on

Sarmanti, cu sex appeal, cu umor destept, enigmatici sau extravaganti, celebrii barbati din Romania au devenit si mai sexy imediat cum au dobandit statutul de tati. Pentru ca – deloc intamplator - acesti frumosi apludati si ravniti reprezentanti ai sexului puternic si-au asumat angajamentul suprem si s-au transformat, inainte de toate, in tatii responsabili si protectori.

Iti propun cateva exemple, cu speranta ca o sa completezi lista sau o sa-mi lasi marturie parerea ta despre cei ce urmeaza; sunt ei cei mai sexy tati din Romania? Ordinea este aleatorie.

1. Lucian Viziru

Devenit celebru cu trupa "Gaz pe Foc" cu mult, mult timp in urma, Lucian Viziru este tatal unui baietel si, in prezent, un actor cu sex appeal.

2. Dragos Bucur

Actor carismatic si tatic si mai carismatic, Dragos Bucur este dorit in tacere de multe romance. Insa doar in tacere - acest barbat interesant are o casnicie fericita cu mama fetitei lui Sofia, Dana Nalbaru.

3. Andi Moisescu

Profesor de matematica, dar renumit pentru cariera lui din televiziune, Andi Moisescu are doi baieti si carisma cat cuprinde. Si nimeni nu poate combate faptul ca este un tatic sexy, nu-i asa?

4. Ion Ion Tiriac

Poate nu la fel de bogat si celebru ca tatal lui, dar sigur mult mai sexy, Ion Ion Tiriac este considerat de majoritatea femeilor un tatic cu sex appeal.

6. Aurelian Temisan

Fericit ca este tatic, fericit si sexy…

7. Jorge

Ce poate fi mai sexy decat un barbat frumos, celebru si dedicat copiilor?

8. Cristian Chivu

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei - nu mai putin de 50 de ori - Cristian Chivu isi conduce viata personala cu acelasi talent: are o sotie frumoasa si doua fetite si mai frumoase. Desi talentul lui sportiv ii aduce anual milioane de euro, Chivu nici nu se expune in lumea mondena, nici nu traieste extravagant. A ramas un tatic retras, dar sexy...

9. Adrian Mutu

Si pentru ca suntem la capitolul fotbal, m-am gandit ca un loc bine-meritat in acest clasament il are carismaticul Adrian Mutu, tata a doua fetite si un baiat. La numai 20 de ani a devenit tatal deja celebru al baiatului sau Mario si, in opozitie cu viata tumultoasa pentru care este aspru criticat, Adrian Mutu sau asa numitul Briliant isi educa frumos copiii. Ramanand unul dintre cei mai sexy barbati din Romania pentru cele mai multe domnisoare si doamne.

10. Razvan Fodor

Un adevarat Don Juan din Carpati, Razvan Fodor parea pe cat de sexy pe atat de inabordabil si arogant. Un vesnic singuratic...aparent! In 2011, vedeta Pro TV si-a implinit viata personala prin intermediul primului copil, o fetita care-i seamana. A pozat in tatal sigur pe el, informat si deloc emotiv, atitudine care i-a adus si mai multe admiratoare. Sexualitatea lui Razvan Fodor a crescut o data cu cel mai important rol din viata sa, cel de parinte.

11. Stefan Banica Jr.

Tata de fata si de baiat, tanarul simpatic din "Liceenii" este, fara doar si poate, unul dintre cei mai sexy barbati din Romania. Si nu o spun doar eu...

12. Alexandru Papadopol

Romanticul actor recunoscut pentru televonele difuzate de postul Acasa TV, Alexandru Papadopol ramane un tatic cu mult sex-appeal.