Andreea Banica le ataca pe Bianca Dragusanu si pe Simona Sensual

Categories MondenPosted on

Andreea Banica le ataca pe Bianca Dragusanu si pe Simona Sensual


Se pare ca nu este liniste in lumea mondena, datorita blondelor.

De curand, Andreea Banica a afirmat ca vedetele sunt persoane care fac treaba buna in domeniul lor, nu ca unele personaje de la televizor, care se cred vedete doar pentru ca apar pe la emisiuni. Ea le-a atacat direct pe Bianca Dragusanu si pe Simona Sensual, spunand ca  “prind la prosti”.

„Eu nu le consider vedete pe blonda lui Bote, pe Simona Sensual si nici pe altele ca ele. Pentru mine, vedetele sunt acele persoane care fac ceva, precum cantaretii, actorii sau prezentatorii TV. E aberant ca personajele astea sa fie vedete, dar se pare ca la prosti prind. Astfel, nu-mi explic de ce sunt promovate.„, a declarat cantareata.

Pana nu de mult timp, Bianca lui Bote si Simona Sensual, s-au insultat reciproc in cadrul unor emisiuni televizate, dar se pare ca acum si-au unit fortele impotriva Andreei Banica. Ele au reactionat prompt la jignirile Andreei, mai ales, datorita faptului ca au fost comparate intre ele.

„Probabil, Andreea e nebagata in seama si din cauza asta simte nevoia sa atace. Pacat. Era una dintre preferatele mele ca artist si ca tip de frumusete, dar, daca a facut afirmatia asta, au iesit la iveala si celelalte „calitati” ale ei„, a contraatacat iubita lui Catalin Botezatu.

Simona Sensual a reactionat mult mai taios reamintindu-i Andreei ca sotul ei, Lucian Mitrea, a incercat sa abuzeze de Simona.

Sensuala o considera pe Andreea Banica geloasa si neglijenta cu sotul. „Cred ca vrea sa iasa in evidenta si nu mai are cu ce. Ii place in mocirla, dar acolo o sa o manance porcii”. Mai bine si-ar vedea de barbatul ei” si ar avea grija sa nu mai stea doar pe la masaje erotice si ar face ceva ca sa-l tina acasa. Cred ca e si geloasa pentru ca sotul ei s-a dat la mine acum ceva vreme”, a declarat Simona pentru Libertatea.

Noi speram sa se faca pace in lumea mondena si asteptam cat mai multe aparitii pozitive ale fetelor noastre, fie ca sunt vedete recunoscute, sau doar personaje noi in show-bizz-ul romanesc.

Lasă un răspuns