Cum arătau în 2006 actorii preferați

Categories MondenPosted on

Nu putem să spunem că nu ne uităm la seriale pentru actori. Iar atunci când scenariul ajunge într-un punct în care nu mai prezintă interes, actorii tot ne țin lipite de ecrane. Ei bine, ei sunt iubiții noștri de la TV cu care ne vedem o dată pe săptămână, avem o întâlnire mică de 45 de minute și apoi ne vedem fiecare de viața noastră. Glumesc, desigur. Dar în continuare susțin că fiecare dintre noi se uită la cel puțin un serial pentru tipii din ei și marginal pentru poveste. Ei bine, haideți să vedem cum au evoluat cei mai simpatici actori din cele mai populare seriale din 2006.

 

1.Big Tim Riggins din Friday Night Lights

Taylor Kitsch

În 2006 Taylor Kitsch juca fotbal american într-un serial numit Fiday Nights Lights, atunci abia la primul sezon. Acum îl joacă pe Xavier Dolan în The Death anf Life of John f. Donovan alături de Jessica Chastain, Kit Hariington, Susan Sarandon și Kathy Bates. A rămas în schimb extraordinar de hot.

 

2.Jack Shephard din Lost

Matthew Fox

În 2006, Matthew Fox îl juca pe Jack, doctorul frumușel din Lost și ne făcea să ne gândim că dacă am fi naufragiat pe o insulă pustie, nu tot al fi atât de tragic. Acum Fox se întoarce la rădăcinile de cowboy într-un horror western numit Bone Tomahawk.

 

3.J.D. Dorian din Scubs

Zach Braff

În 2006, Zach Braff juca un doctor meticulos și sensibil în comedia medicală Scubs care ne-a arătat prietenia cu Turk și povestea de dragoste cu Elliot, făcându-ne inimile să se înmoaie. Acum Zach Braff filmează The Disaster Artist care este regizat de James Franco.

 

4.Marshall Eriksen din How I Met Your Mother

Jason Segel

În 2006, Jason Segel își făcea drum spre inimile noastre cu personajul lui Marshall din How I Met Your Mother, personaj care de altfel a devenit în scurt timp un preferat al audiențelor. Acum Segel și-a arătat partea serioasă în drama biografică The End of the Tour, unde îl ilustrează pe autorul decedat David Foster Wallace.

 

5.Agentul Seeley Booth din Bones

David Boreanaz

David Boreanaz este dovada vie că nu contează în ce joci atâta timp cât arăți foarte bine. A început să facă adolescente să plângă în Buffy și a continuat să își atragă fanele spre antopologie judiciară în Bones, unde a jucat rolul agentului Booth în 2006. Acum actorul joacă în același serial care este la sezonul 11.

 

6.Clark Kent din Smallville

Tom Welling

În 2006, Tom Welling și ochii lui albaștri jucau un Superman adolescent care ne făcea să ne dorim să ne cheme Lois. Welling nu a mai jucat în seriale de la terminarea Smallville dar anul trecut a anunța că se va întoarce cu o nouă serie, Section 13 creată de CBS.

 

7.Vincent Chase din Entourage

Adrian Grenier

În 2006 Adrian Greiner era în al doilea sezon al serialului în care îl juca pe un actor irezistibil și relaxat. De atunci Greiner și-a împrumutat vocea pentru Căpitanul Joe din Miles of Tomorrowland și anul acesta joacă în câteva filme.

 

8.Chase Adams din One Tree Hill

Stephen Coletti

În 2006 actorul, care a fost cunoscut din Laguna Beach, îl juca pe băiatul care se cupla cu toată lumea în One Tree Hill. Acum el este mai puțin vizibil, însă a fost recunoscut la o întâlnire a actorilor din Laguna Beach.

Lasă un răspuns