Home-made fashion: Creează-ți propria modă

Categories DiversePosted on

Nu sunt o împătimită a modei. Dar nu pot să neg că nu am unele moment în care sunt captivată de fashion și ceea ce se poartă nou în fiecare sezon. Chiar dacă nu consult zilnic site-uri fashion, e de ajuns să ies ocazional la cumpărături cu prietenele ca să aflu ce mai este la modă. Evident, nu mă pot întoarce cu mâna goală acasă, așa că involuntar, tot ajung să țin pasul cu moda. Cum cea mai mare parte a femeilor aleargă după îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care mai de care mai fashion, m-am gândit să vă vorbesc despre cealaltă extremă – cum poți fi fashion fără ajutorul magazinelor. Așa că voi denumi această „modă” foarte simplu: home-made fashion.
Fiecare dintre noi avem anumite hobby-uri pe care le practicăm zilnic, mai mult sau mai puțin: vizionatul serialelor preferate, lectura, gătitul, shopping-ul, jocurile video, sau alte asemenea. Unul dintre cele mai practicate hobby-uri care se pot transforma și într-o sursă de venituri este cel al accesoriilor handmade. Cunosc multe fete care au o pasiune pentru această activitate, care presupune și o mică doză de talent, creativitate și imaginație fără limite. Dar mai puține decât acestea sunt cele care realizează haine home-made. Ingeniozitatea, îndemânarea și din nou, imaginația, sunt trăsăturile specifice celor care iau drumul numit home-made fashion.

Fashion Mode Styling Outfit DIY

Home-made fashion înseamnă, practic, să readuci la viață hainele pe care nu vrei să le mai porți. Suntem femei, ne înțelegem – la un moment dat, ne plictisim de anumite haine. Poate de unele chiar mai repede decât altele. De aceea, ajungem să achiziționăm altele. Dar ce-ar fi dacă am putea transforma hainele învechite în ceva nou și totodată fashion? N-ai avea nevoie decât să adaugi niște accesorii ca să le insufli din nou viață. Astfel, o pereche de blugi pot deveni mai fashion prin niște tăieturi și cusături, eventual, adăugând și niște ștrasuri. Cred că fiecare ați ajuns la un moment dat în punctul în care ați tăiat niște jeansi lungi pentru a face o pereche de pantaloni scurți noi-nouți. Acela a fost un mic început în arta home-made fashion. Dacă vei continua, depinde numai de tine.

homemade-jeans
Cu home-made fashion, îți poți crea un stil de modă unic, care va fi doar al tău. Necesită doar puțin timp și dedicare. Home-made fashion se poate transforma chiar și într-o mică afacere, dacă devii din ce în ce mai pricepută. Nu-i așa că merită să încerci?

 

Lasă un răspuns