Zodiac chinezesc – 2010 anul Tigrului

Categories DiversePosted on

Zodiac chinezesc – 2010 anul Tigrului


Anul 2010 este anul Tigrului Alb de Metal, un an al extremelor de tot felul.

Fiecare dintre noi va avea parte de schimbari importante: unii vor pierde averi uriase, altii vor pierde pe cineva drag, altii vor castiga putere, iar altii isi vor gasi dragostea.

Afla mai jos ce te asteapta anul acesta:

1. Sobolan – La locul de munca ai parte de putine recompense, insa cele mai multe oferte le vei primi in septembrie. Vara aceasta cei singuri este posibil sa-si gaseasca partenerul potrivit. Ai sansa sa pleci in calatorii mult visate.
2. Taur (bivol) – Este un an greu, agitat si plin de tensiuni. Cele mai mari schimbari sunt legate de profesie, din aprilie pana in iunie apar oportunitati, dar abia in toamna apar rezultatele. In relatia de cuplu bivolii trebuie sa fie hotarati si rabdatori, vara rezervandu-le surprize.

3. Tigru – Este cel mai important an din viata.  Te afirmi in orice domeniu. Vei castiga foarte mult si iti vei permite vacante extravagante. Trebuie sa fii atent la incapatanarea ta, pentru ca iti afecteaza relatiile familiale.

4. Iepurele – Vei intampina dificultati si va trebui sa iei decizii importante in ceea ce priveste profesia. Cei singuri vor avea sansa sa-si gaseasca partener pe termen lung, dar multi dintre ei vor incerca si relatii trecatoare.
5. Dragon – Vei avea sanse mici de afirmare la locul de munca, dar vei fi cheltuitor. Pe plan familial trebuie sa tii cont de parerile partenerului. Nu este un an favorabil casatoriilor. Trebuie sa fii atent la sanatate.

6. Sarpe – Vei avea ocazia sa avansezi in profesie, daca vei lupta pentru aceasta. Trebuie sa fii chibzuit cu banii, pentru a-ti organiza vacante benefice pentru energia ta. In vara ai ocazia sa iti faci prieteni noi.
7. Cal – Vei avea cheltuieli si problem financiare. Iti vei face noi prieteni si este posibil sa-ti legalizezi relatia. Trebuie sa fii atent la sanatate si odihna.
8. Oaie (capra) – Nativii seriosi si muncitori au ocazii de promovare si recompensare. Vei avea unele suparari si tensiuni in familie, legate in principal de copii. In vara lucrurile revin la normal.
9. Maimuta – Trebuie sa muncesti mult, fiind un an greu, plin de incercari si piedici din partea celor din jur. Recompensele financiare sunt putine sau mai deloc. Viata intima are de suferit din cauza banilor; nu este un an propice pentru casatorii sau decizii importante.

10. Cocos – Este anul recunoasterii profesionale in cazul cocosului. Vei avea de castigat nu numai bani, ci si recunoasterea meritelor. In viata personala, nativii singuri au slabe sanse sa-si gaseasca partener, iar familistii nu vor face schimbari majore. Atentie la sanatate!

11. Caine – Trebuie sa fii precaut si sa iei decizii bune in timp scurt, in ceea ce te piveste locul de munca. Vei avea de castigat in urma schimbarii imaginii tale. Pe plan personal, vei fii fericit si implinit, daca nu vei cere mult de la partenerul tau.

12. Mistret – Este un an bun, in care vei invata lucruri noi in profesia ta. Vei cauta sa-ti schimbi locul de munca sau sa gasesti o oportunitate la locul actual. Trebuie sa fii pudent daca vei avea un castig suplimentar. In familie nu se produc schimbari, nunta fiind departe. Iti vei face noi prieteni.

Lasă un răspuns