Top 3 mese de manichiura profesionale

Categories DiversePosted on

Orice profesionista in materie de infrumusetare si unghii stie deja ca masa de manichiura este printre lucrurile esentiale pe care trebuie sa le detina un salon de profil sau o pasionata care se ocupa la domiciliu cu aceasta meserie.

Alegerea celei mai bune mese de lucru poate avea influente vaste atat in ceea ce priveste intregul proces de lucru, cat si in raport cu impactul vizual si impresia finala pe care o vor avea clientii. Plus ca, cu cat masa este aleasa intr-un mod corespunzator si bazandu-te pe o serie de cerinte si proprietati de top, cu atat vei reusi sa detii o masa mai durabila care va fi utilizabila intreaga ta cariera sau pe care o poti si valorifica la un moment dat, daca lucrurile nu mai merg exact asa cum te-ai fi asteptat.

In alegerea mesei de manichiura este important sa te orientezi tinand cont de materialul din care aceasta este fabricata, de numarul si de tipul spatiilor de depozitare, de accesoriile extra cu care aceasta poate veni in alcatuire sau de o serie de functionalitati, precum portabilitatea ei.

Iata si trei sugestii de mese profesionale de manichiura pe care le poti lua oricand in considerare, fara sa dai gres.

l  Masa de manichiura cu blat de sticla si dulapuri integrate

Acest tip de masa este alegerea ideala dat fiind imbinarea extrem de creativa a dulapurilor de lemn, cu blatul de sticla ultra rezistent si usor de curatat. Este de altfel o alegere foarte clasica, cu cate doua compartimente de dimensiuni relativ reduse, dispuse lateral, stanga-dreapta, si un compartiment suplimentar integrat sub cele doua, de dimensiuni ceva mai generoase. Este o masa ideala pentru incepatori sau pentru un buget redus si care, de altfel, vine si cu roti intergrate, care-I fac mobilitatea mai usoara.

l  Masa simpla de manichiura, cu aspirator integrat

Pentru persoanele mai clasice sau care aleg sa-si achizitioneze intreg esentialul pe bucati sau pe comanda, dupa nevoile din dotare, recomandam si o masa mai simpla, dar care totusi vine cu beneficiul unui aspirator integrat strategic in cadrul acesteia.

Acest tip de masa este o alegere clasica care va permite sa imbinati necesarul de care deja dispuneti.

l  Masa pentru manichiura cu dulapioare si aspirator integrat

Daca nu doriti sa investiti extra in compartimente de depozitare si va doriti o masa incapatoare, puteti alege o masa dotata cu rafturi si dulapioare, cat si cu aspirator inclus.

Aceasta detine compartimente generoase si multiple, astfel incat sa va puteti organiza si desfasura cu usurinta.

Gasesti toate aceste modele aici, si nu numai.