Tendințe ochelari 2014 – Cele mai noi tendințe în materie de ochelari 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

tendinte ochelari de soare 2014

Mergând pe introducerea tendințelor de primăvara / vară 2014, aici avem cele mai multe modele care sunt deja deosebite pentru 2014. Reperate în timpul diverselor prezentări de modă extravagante și chic, aceste motive par principalii factori de modelare pentru ochelari în acest sezon.

Astfel încât cele mai populare tendințe de primăvară / vară 2014 de ochelari, și clasificarea lor în funcție de formele și culorile, putem nota aceste stiluri uimitoare, disponibile pentru orice stil și preferință.

Forme rotunjite pentru ochelarii de soare au devenit destul de populare, introducerea unei mari varietăți de modele, de la extravagante la supradimensionate la stiluri șic și minimaliste cu unele finisaje retro, de asemenea. Diversitatea de culori aplicate la aceste forme, în scopul de a le face deosebit de eficace este, de asemenea, demnă de remarcat. Astfel, putem găsi câteva exemple de astfel de forme în spectacolele de modă de Giles, Giorgio Armani, Jen Kao, LAMB, Marc Jacobs, și Preen, care a reușit să pună acești ochelari de soare versatili în combinațiile cele mai incredibile, cu articole de îmbrăcăminte.

Ochelarii ochi de pisică s-au dovedit a fi destul de populari pentru anul următor, păstrând din nou principiul de a fi conceput și interpretat în diverse stiluri și arată, variind de la sportiv la clasic. Cele mai eye-catching modele le întâlnim în spectacolele de modă Bottega Veneta, Carolina Herrera, Charlotte Ronson, Fendi, Dsquared ², Tsumori Chisato, onoare, și Just Cavalli.

tendinte ochelari de soare tendinte ochelari de soare1 tendinte ochelari de soare9 tendinte ochelari de soare67 tendinte ochelari de soare777 tendinte ochelari de soare777kk tendinte ochelari de soare9000 tendinte ochelari de soare655555 tendinte ochelari de soare6666655 tendinte ochelari de soareaa tendinte ochelari de soareuuj

Lasă un răspuns