Sex simbolurile lumii – Cei mai frumosi si atragatoi oameni

Categories Sex & RelatiiPosted on

Sex simbolurile lumii – Cei mai frumosi si atragatoi oameni


Fie ca au avut o cariera in muzica, actorie, sport, modeling sau alte domenii, de-a lungul timpului au existat anumite persoane renumite pentru frumusetea si puterea lor de atractie. Aceste persoane au fost cunoscute ca sex simboluri in intreaga lume si se va mai vorbi vreme indelungata despre frumusetea lor.

Cleopatra – desi a trait in vremuri de mult timp apuse, despre puterea ei de seductie se vorbeste si astazi. Ea a reusit sa-i farmece, si sa-i subjuge apoi, pe cei mai puternici barbati din acele vremuri, pe Caesar si Mark Antoniu.

Rudolph Valentino – a trait doar 31 de ani, dar moartea actorului a starnit isteria in randul fanelor. Era de-o frumusete rara, un sex simbol printre actorii ce au existat acum 100 de ani.

Rita Hayworth – a fost o actrita si dansatoare americana celebra in anii 1940, recunoscuta ca sex simbol al acelor vremuri.

Clark Gable – a fost numit “Regele Hollywood-ului” in tineretea sa, adica in anii 1930, cand era un actor de succes cu priza la public.

Marilyn Monroe – a fost si este un sex simbol feminin, ce a fermecat o lume intreaga, de la oameni bogati sau celebri, pana la presedinti americani. A fost o actrita fermecatoare si sexy si a pozat in primul numar al revistei Playboy.

Elvis Presley – a fost unul dintre barbatii cei mai atractivi si frumosi, provocand lesinuri la concertele sale doar prin simpla aparitie. Femeile il adorau, iar barbatii se inspirau imbracandu-se ca el sau incercand sa aiba o viata ca el. Miscrarea soldurilor din timpul dansului, innebunea milioane de femei. Este denumit “Regele Rock and Roll-ului” si este cunoscut ca un sex simbol al anilor 1970.

Richard Gere – actorul american este renumit pentru puterea sa de atractie asupra doamnelor si domnisoarelor si a fost denumit cel mai sexy barbat in viata in anul 1999.

Halle Berry – este una dintre cele mai atragatoare si sexy actrite.

Michael Jackson – a fost unul dintre cantaretii la concertele carora au lesinat extrem de multe persoane. Era foarte iubit de milioane de oameni si adorat pentru vocea sexy si formele atragatoare, desi nu era un tip musculos sau foarte inalt.

Pamela Anderson – a aparut prima oara in filmul Baywatch, iar de atunci a fost un sex simbol al sexului frumos. A avut numeroase aparitii in revista Playboy si face ravagii si acum in randul barbatilor.

Angelina Jolie – este una dintre sex simbolurile anilor 2000, a fost votata ca fiind cea mai frumoasa femeie in 2006 si frange inimi in continuare.

Pe langa acestia mai sunt foarte multi altii, care s-au facut remarcati ca sex simboluri si ca persoane cu priza la public, printre care: Antonio Banderas, Madonna, David Beckham, Jenifer Lopez, George Clooney, Megan Fox, Jessica Alba, Johnny Depp, Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio, Cindy Crawford, Jane Fonda, John Travolta, Elizabeth Taylor, Marlon Brando, Brigitte Bardot, Harrison Ford, Sophia Loren, Brad Pitt, Tom Cruise, Beyonce Knowles, Patrick Swayze, Claudia Schiffer, Britney Spears si multi altii.

Lasă un răspuns