Semne că piercing-ul tău din buric este infectat

Categories Frumusete & ModaPosted on

Piercing-ul in buric arată fabulos, dar numai în cazul în care este piercîngrijit in mod corespunzător, astfel, riscul de apariție a infecțiilor este foarte ridicat. Se pare că cele mai frecvente piercing-uri solicitate de către femei este piercing-ul in buric, si cele decorate cu bijuterii. Inelele in buric sunt comune in randul adolescentilor, precum si femeile de varsta mijlocie.

Infectiile datorate piercing-urilor in buric pot fi cauzate de mai mulți factori, astfel încât trebuie să înveti pașii de îngrijire adecvati atunci când vine vorba de piercing-uri.

Ingrijirea necorespunzatoare este un fapt destul de comun pentru ca un piercing in buric sa se infecteze. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să te informezi cu privire la riscurile și îngrijirea unui piercing din surse diferite. Obtinerea unui piercing de la un salon profesionist este foarte importanta , deoarece ei stiu exact unde și cât de adânc sa plaseze piercing-ul astfel încât sa existe un risc minim de infectie.

În cazul în care această întrebare ” Este buricul meu infectat din cauza piercing-ului?” rulează in minte, ar trebuie să fii atentă la următoarele semne:

– Durerea care înconjoară zona piercing-ului atunci când atins sau chiar și atunci când nu atingi zona. Aceasta durere poate fi ascutită sau constantă, iar zona care este dureroasă poate deveni roșie si iritată.

– Senzație de arsură în jurul inelului buricului și o colorație roșiatică a pielii din jurul piercing-ului.

– Umflarea zonei străpunse.

– O substanta vascosa de culoare galben-alb sau chiar verzuie. Acesta este un semn clar de infecție, care este de fapt puroi.

– Dezvoltarea unor pungi mici de puroi (saci de culoare albă) în jurul punctului exact de la intrarea piercing-ului sau de la ieșire.

– Abcese care se pot forma, de asemenea, și abcese dacă nu sunt tratate pot fi fatale.

Nu există nici o modalitate ca un piercing in buric infectat sa poata trece neobservat deoarece corpul tau va semnala că ceva nu este in regula și trebuie luate măsuri.

Lasă un răspuns