Paltonul – modele si tendinte 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

coat
Elementul cel mai popular pentru toamna/iarna 2013/2014 este paltonul. Modele în stil militar, in forma de A, sunt relevate in cele mai recente colectii promovate de designeri in sezonul rece.Paltoanele create de specialisti in acest sezon merita toata atentia noastra deoarece sunt foarte trendy si variate. Modele cu guler mare, tip pelerina, modele cu fermoar asimetric, sunt in tendinte in acest sezon.

wedv
Stilul militar este , de asemenea, relevant pentru paltoanele de sezon, in diferite stiluri, stranse pe corp, din tesaturi diverse sunt deasemenea in tendinte. Volumul suplimentar si forma rotunda a umarului sunt tendintele cele mai discutate ale sezonului, care sunt relevante pentru toate tipurile de articole de îmbracaminte exterioara de toamna.

sdccccccccccccccccccc
O alta tendinta generala de articole de imbracaminte pentru femei este pelerina. Intalnim modele clasice, asimetrice si trunchiate realizate de o gama larga de materiale. În plus fata de tesaturile traditionale, foarte relevante sunt materialele matlasate, blana naturala, si tricoturile.

sdccccccccccc

3

dddddddddddddddddd

dwqs

sax

Lasă un răspuns