Nou: “Green Smoke” – tigarile electronice fara fum daunator

Categories DiversePosted on

Nou: “Green Smoke” – tigarile electronice fara fum daunator


Cu totii stim cat de periculoase sunt tigarile si ce efecte nocive au asupra sanatatii noastre. Fie ca suntem fumatori de-o viata, fie ca doar stam langa cineva care fumeaza, tigarile traditionale sunt daunatoare sanatatii, datorita fumului cu milioane de chimicale pe care il inhalam.

Green Smoke” este un sistem revolutionar de fumat, ce reprezinta alternativa electronica a tigarilor traditionale. Aceste tigari contin doar nicotina si nu gudron, monoxid de carbon, cenusa sau fum nociv. Noile tigari elimina nicotina intr-un abur curat si inodor si nu o ard ca tigarile cunoscute pana acum, dar nici nu lasa mirosul urat al respiratiei, mainilor sau imbracamintii.  Acestea nu se aprind cu bricheta clasica, dar ofera placerea pufaitului. Green Smoke sunt mai sanatoase pentru plamani si mult mai ieftine decat cele traditionale. Acestea pot fi fumate in orice loc, chiar si in locurile interzise fumatului (No Smoking Areas), pentru ca nu elimina fum nociv. Aromele existente pe piata sunt diverse, de la aroma de tutun clasic, pana la arome de ciocolata, menta, cafea, vanilie, mere, capsuni.

Tigarile electrice Green Smoke sunt alcatuite din doua piese: cartus si baterie. Cartusul contine o solutie de nicotina si vapori de apa, iar bateria este optim conceputa pentru a realiza echilibrul intre timp de folosire si greutate. Cartusul si bateria se insurubeaza si se poate fuma imediat, acest lucru activand elementul de incalzire, iar fumatorul putand inhala aburul cu nicotina si aroma de tutun. Fiecare cartus dureaza intre 110 si 180 pufaituri, echivalentul a cel putin un pachet de tigari obisnuite. Cand aroma devine slaba si are un gust ars, inseamna ca acel cartus se va termina curand si va trebui inlocuit cu unul nou. Bateria da semne de descarcare cand clipeste lumina, iar fumatorul o va lasa la incarcat timp de 2-3 ore. Se poate incarca la priza cu ajutorul incarcatorului special, precum si la calculator, cu ajutorul unui incarcator tip USB.

Ca si la tigarile obisnuite, varsta minima legala pentru a le putea consuma este de 18 ani, in Romania si nu sunt aprobate de Ministerul Sanatatii. Produsul este interzis persoanelor alergice sau sensibile la nicotina, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care sufera de diabet, boli de inima sau astm.

Lasă un răspuns