Luis Lazarus revine cu 25 de kilograme de muschi in plus

Categories MondenPosted on

Luis Lazarus  revine cu 25 de kilograme de muschi in plus


Luis Vicentiu Lazarus a debutat in televiziune mai intai la OTV, apoi s-a mutat la Prima TV, iar apoi a plecat ca prezentator la Kanal D.

Dupa o lipsa de aproape un an de la canalele de televiziune, Luis Lazarus isi face aparitia acum cu 25 de kilograme in plus. El nu s-a ingrasat, ci a mers la sala si si-a modelat corpul cu ajutorul exercitiilor fizice.

In vara anului trecut nu cantarea mai mult de 66 de kilograme, dar acum se poate lauda cu un trup de invidiat, armonios si musculos. Luis Lazarus si-a dorit sa-si surprinda publicul, iar dupa aceasta absenta si revenirea spectaculoasa, chiar a facut-o.

El a recunoscut ca  nu manca suficient, iar vinerea tinea post negru, adica bea doar apa, de peste 15 ani. Acum mananca de patru ori pe zi si merge la sala cate cinci ore pe zi in cate cinci zile din saptamana.

De curand “Justitiarul” a declarat: “Am luat lectii cu antrenori de forta, de kickboxing, de arte martiale combinate. Un nutritionist mi-a stabilit ce si cand sa mananc, ce fel de vitamine si proteine sa iau. Acum, am 91 de kilograme, dar tinta mea este sa ajung la 100 de kilograme in vara. Sa fim bine inţelesi: masa musculara este distribuita proportional pe tot corpul, nu am gram de grasime.”

A mai marturisit ca acum se simte ca la 25 de ani si ca dupa ce face sex simte nevoia sa manance pentru a se reface.

In primele doua luni de antrenamente Lazarus era foarte obosit, dar, ambitios cum il stim, a insistat in ceea ce si-a propus si a reusit. Tinta lui este sa ajunga la 100 de kilograme in aceasta vara si sa se mentina asa.

Si-a innoit garderoba de curand, pentru ca renumitele sale costume nu-l mai incapeau. El le-a inlocuit cu altele noi si recunoaste ca si cu incaltamintea are probleme, pentru ca i s-au ingrosat picioarele.

Lasă un răspuns