Iti imparti barbatul cu o alta femeie?

Categories Sex & RelatiiPosted on

Este marea influenta negativa a televiziunilor cu reality show-uri despre dating cea care schimba semnificativ perspectiva adevarata a ideii de relatie de iubire a unei femei. Aceste show-uri arata ca femeile abia asteapta intalnirile, chiar daca barbatii s-au sarutat cu altele inainte. Scopul pare sa fie cum ca femeile doresc ca barbatii sa le urmareasca.

Unde gresesti? In viata reala, unele femei normale chiar cred ca nu e niciun lucru gresit in a imparti barbatul iubit. Evident, sunt si cazurile particulare si normale de femei care nu s-ar gandi niciodata sa isi imparta barbatul cu alta femeie. Acest articol nu este adresat nici lor. Targetul este femeia care crede ca nu merita sa fie singura femeie a barbatului pe care il iubeste.

Daca ai acceptat orbeste aceasta situatie, este un lucru foarte trist in viata ta. Aminteste-ti ca tipul de barbati care cred ca femeile trebuie sa il imparta este un tip de barbat care nu crede in aceste femei si in puterea lor. Uita ca vine o zi cand constiinta va ttrezi toti acest show si femeile se vor opri din impartit iubirea. Cand femeile se implica in aceste tipuri de aranjamente, e doar cu scopul de amuzament, placere, nu relatie. Dar cand ii permiti sa stea mai mult cu tine si cu cealalta, e mai mult decat placere sexuala.

Gandeste-te ce mesaje trimiti si celor din jur. Si cine e cealalta femeie? Tu sau ea? Sa fii femeia numarul 2 din viata unui barbat este o insulta mai mare decat a fi prima femeie, pentru ca iubirea nu se imparte. Mai bine stai singura. Trebuie sa stii ca o femeie trebuie sa merite statutul de femeie, indiferent de orice. Fiecare femeie este frumoasa, are puterea ei, invata din greseli si nu in ultimul rand, trebuie sa fie singura femeie acceptata in viata iubitului sau.

Lasă un răspuns