Hotelurile cu cele mai frumoase privelisti

Categories DiversePosted on

Hotelurile cu cele mai frumoase privelisti


Conform turistilor, dar si expertilor in turism, cele mai frumoase privelisti sunt cele care infatiseaza vederea oceanului, lacurilor, scenele de jungla, vaile, gheata, padurile, muntii cu rocile lor, rasaritul sau apusul soarelui pe plaja sau alte locatii unice in lume.

De aceste privelisti minunate au profitat unele hoteluri pentru a-si atrage turistii si iata de la ferestrele carora se pot admira cele mai frumoase privelisti:

Lapa Rios in Costa Rica – aflata in America Centrala, Costa Rica ofera privelisti dintre cele mai frumoase si mai variate: de la paduri tropicale, campii joase, dealuri inalte pana la plaja intinsa si apoi la ocean. Hotelul este situat intr-un colt de rai de unde se poate privi peste padurile tropicale pana la ocean. Este unul dintre cele mai ecologice hoteluri si ofera o multitudine de posibilitati excursionistilor. Este un loc potrivit atat pentru aventuieri, cat si pentru cei care vin sa petreaca luna de miere sau un eveniment special cu copiii.

Wolwedans in Namibia – este situat in Rezervatia Naturala NamibRand si ofera o priveliste linistita a dunelor de nisip in departarea carora se zaresc muntii Nubib. Aici turistii pot avea parte de aventuri nastrusnice precum plimbatul cu balonul cu aer sau condusul pe nisip, dar se si pot relaxa privind apusul din camerele relaxante ale hotelului.

Jackson Lake Lodge in U.S.A. – este de fapt o cabana aflata in Parcul National grand Tetons din Wyoming, U.S.A., care ofera o priveliste panoramica asupra lacului Jackson, campiei si in departare muntilor impodobiti cu zapada. Este deschisa publicului din mai pana in octombrie.

Dreams Luxury Suites in Grecia – este un hotel luxos, dar micut, care se afla in Santorini, Grecia, la aproximativ 300 metri de mare. Aflat in partea de vest a insulei vulcanice, ofera o panorama de neuitat asupra Marii Egee de-un albastru luminous. De pe terasa hotelului se pot admira uimitoarele privelisti ale coloratelor roci vulcanice, dar si apusurile romantice.

Enchantment Resort & Mii’amo SPA in U.S.A. – este un colt de rai in inima canionului Boynton din Arizona, U.S.A. Localul este inconjurat de roci masive ca niste siraguri galbene si rosii, unde vizitatorii se simt inconjurati de nisipul unei clepsidre gigantice. Hotelul este situat intr-un loc linistit si pasnic, de unde se pot admira padurile si florile salbatice ale canionului. Turistii care vin aici sunt rasfatati de privelistile natuale atat de uimitoare.

Lasă un răspuns