Cum sa atragi norocul si prosperitatea in casa ta – secrete Feng Shui

Categories DiversePosted on
Cum sa atragi norocul si prosperitatea in casa ta
Sunt cei care cred ca destinul este deja scris, dar si cei care nu renunta la gandirea ca putem influenta evolutia evenimentelor. Norocul este un factor care se prezinta in multe aspecte ale vietii, dar nu exista niciun motiv sa renuntam la punerea in practica a unor trucuri pentru ca zeita norocului sa fie de partea noastra. Traducand credintele Feng Shui la decorarea interioarelor noastre, de exemplu, este o idee mai mult decat potrivita pentru cei care nu se resemneaza sa lase evenimentele in mainile soartei. Aceasta arta ancestrala sustine o ocupatie armonioasa a spatiului pentru ca energiile prezente, sa aiba o influenta pozitiva asupra celor care o ocupa.

Cum sa atragi norocul si prosperitatea in casa ta - secrete Feng Shui

In acest post va prezentam cateva idei si va spunem cum sa atrageti prosperitatea in casa dvs.

Intrarea ca punct de plecare

Potrivit Feng Shui, intrarea in casa determina fluxul de energie pozitiva. Credinciosii acestei tehnici chineze vechi, va sfatuiesc sa eliminati cat mai multe obstacole si dezordine posibil, si sa pastrati spatiul bine luminat.

Utilizati flori proaspete

Se crede in Feng Shui ca o buna avere va veni daca aveti flori proaspete in casa voastra; dar nici una care are tulpini spinoase, pentru ca acest lucru ar opri fluxul chi, energia vitala. Cum sa atragi norocul si prosperitatea in casa ta

Asezati mobilierul

Unii cred ca organizarea mobilei intr-o forma circulara va ajuta fluxul de energie. Exista, de asemenea, convingerea ca va veni o buna energie daca nu va puneti patul in fata usii dormitorului. Pe ofertedeconstructii.ro iti punem la dispozitie si alte informatii si secrete despre Feng Shui, decorare, constructii, si altele.

Lumina si reflectie

Mai intai, identificati daca aveti oglinzi care reflecta direct lumina care intra prin ferestre sau usi. Daca aveti o oglinda in fata unei surse de lumina, schimbati-o imediat, astfel incat reflectia sa fie un perete sau un spatiu interior al casei dvs., nu o usa sau o fereastra.

Colorati usa de la intrare

Culoarea usii dvs. este considerata a fi un factor determinant de noroc. Potrivit Feng Shui, usile orientate spre sud ar trebui vopsite in rosu sau portocaliu, in timp ce usile orientate spre nord ar trebui sa fie in albastru sau negru, usile orientate spre vest trebuie sa fie vopsite in gri sau alb, iar usile care privesc spre est vor atrage norocul daca sunt maro sau verde. Feng Shui noroc        

Lasă un răspuns