Cum sa alegi tipul de breton care ti se potriveste cel mai bine

Categories Frumusete & ModaPosted on

Bretonul una dintre cele mai fierbinti tendinte in materie de tunsori. bangExista mai multe tipuri de breton, dar e destul de greu sa gasesti tipul de breton care ti se potriveste cel mai bine. In general, este ales in functie de forma fetei, tipul de par si stil.

Dar trebuie sa fiti foarte atente atunci cand alegeti un model de breton deoarece o alegere gresita poate distruge total look-ul.

Indiferent de model, trebuie sa luati in vedere faptul ca bretonul nu trebuie sa fie prea lung deoarece va acoperi fata. Bretonul trebuie sa sublinieze caracteristicile faciale, nu sa le ascunda.

Exista mai multe tipuri de breton, cele mai comune sunt:

Bretonul drept – este potrivit pentru persoanele cu fata ovala. Acest tip de breton poate ascunde defecte, cum ar fi un nas mare sau o frunte prea lata sau prea pronuntata.

Bretonul filat – se potriveste atat fetei ovale cat si rotunde si este solutia ideala pentru persoanele cu parul rar.

Bretonul filat intr-o parte se potriveste oricarui tip de fizionomie, ovala, rotunda, in forma de inima, dreptunghiulara sau in format patrat, si poate fi purtat cu coc, cu parul in coada de cal sau lasat pe spate.

Pentru persoanele care au parul cret nu este recomandat o tunsoare cu breton deoarece este posibil ca parul sa nu stea in modul dorit.

Lasă un răspuns