Colectia Marchesa pentru rochii de mireasa pentru anul 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

sccsacvsdvdsvColectia Marchesa pentru rochii de mireasa pentru anul 2014 si-a facut debutul la Fashion Bridal Week. Celebrul brand a reusit intotdeauna sa stabileasca standarde ridicate de eleganta si rafinament, si se pare ca lucrurile devin din ce in ce mai bune de la sezon la sezon.

Casa de moda Marchesa a devenit apreciata la nivel international pentru echilibrul perfect între eleganta si drama, si multitudinea de modele eterice care au cucerit numeroase fashioniste din toata lumea.

Ce ne asteapta pentru anul viitor? Ei bine, rochiile de mireasa Marchesa pentru anul 2014 sunt extrem de feminine, rafinate si incredibil de spectaculoase, un semn clar ca designerii Keren Craig si Georgina Chapman au mentinut aceeasi abilitate impresionanta de a citi mintea femeilor si de a furniza modele exacte care îndeplinesc nevoile viitoarelor mirese care nu prea stiu cum sa puna în cuvinte viziunea lor pentru ziua cea mare.

Colectia de rochii de mireasa Marchesa pentru 2014 aduce modele care au menirea de a flata mai multe tipuri de silueta si care satisface pe cele care cauta sa dezvaluie caracteristicile lor sexy, precum si pe cele care se îmbraca mai conservator, cu alternative la fel de spectaculoase.

Lasă un răspuns