Colecția Hoss Intropia pentru primăvara / vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_

Colecția Hoss Intropia pentru primăvara / vara 2014 pot fi descrise cu exactitate ca visul oricărei fashioniste. De ce? Ei bine, pentru început, noua colecție oferă o gamă largă de aspecte interesante care captează efortul chic al noului sezon care satisfac o multitudine de nevoi de stil.

Eticheta spaniolă a adoptat un punct de vedere modern, atunci când vine vorba de stil, optând pentru accente feminine pentru cele mai noi ținute ale sale. Colecția Hoss Intropia pentru primăvara / vara 2014 aduce un amestec eclectic de ansambluri de vreme caldă, cu o atmosfera boemă subtilă și ansambluri mai lustruite, care ar putea lucra, de asemenea, în mai multe setări formale.

Aparent , marca optează pentru forme relaxate, pentru cele mai multe casual. Deși rochiile maxi minunate sunt, fără îndoială, una dintre alegerile cele mai intuitive pentru un look feminin si confortabil. Eticheta extinde paleta de opțiuni răcoroase, cu elemente interesante , cum ar fi rochii cu imprimeuri scurte , pantaloni largi pe picior sau tunici elegante. În ceea ce privește modelele în cauză , marca se concentrează mai mult pe elemente geometrice și motive abstracte , dar modelele florale sunt , de asemenea, afișate pe unele dintre desenele sau modelele care au o alura delicată, romantică.

Piesele elegante incluse în noua linie Hoss Intropia pentru primavara / vara 2014 sunt proiectate cu o perspectivă minimalistă. Linii curate , simple, o preferință puternică pentru culori solide și înflorituri minime sunt stilul adoptat de designer pentru opțiunile elegante superbe incluse în noua colecție . Cu toate acestea , în ceea ce privește accesoriile, perspectiva este mai echilibrată , aducând ambele variante simple și versatile.

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_1

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_2

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_3

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_4

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_5

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_6

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_7

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_8

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_9

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_10

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_11

Hoss_Intropia_primavara-vara_2014_12

Lasă un răspuns