Colectia Guess pentru toamna-iarna 2013-2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Stilul stralucitor si plin de farmec al hainelor Guess a devenit semnul distinctiv al popularului brand inca de la inceputurile sale. Nu exista nici o indoiala ca noua colectie Guess pentru toamna-iarna 2013-2014 va multumi fanii marcii.

3

Noua colectie Guess pentru toamna-iarna 2013-2014 dispune de o varietate de stiluri, culori, precum si materiale. Fanii popularului brand vor aprecia combinatiile celei mai recente colectii ale brandului.


Colectia Guess pentru femei din acest sezon, are o personalitate dubla prezentand un stil urban imbracat in jeansi stramti si jackete din piele, si alter ego-ul ei imbracat in rochii scurte si volane. Indiferent daca mergi la un concert rock’n’roll sau dansezi toata noaptea la o petrecere fabuloasa, colectia Guess este solutia ideala.

Materialele folosite sunt diverste: blana, materiale translucide sau materiale cu un luciu metalic. Cele mai populare decoruri sunt o combinatie de diferite texturi si culori contrastante, animal print, dungi si broderie.

Colectia Guess by Marcianoo pentru toamna-iarna 2013-2014, se adreseaza femeilor increzatoare in sine, pline de farmec, feminitate si senzualitate. Colectia foarte sofisticata dispune de siluete clasice sculpturale, fuste lungi, costume elegante, volane si pliuri.

1

2

3

4

dec

Lasă un răspuns