Colectia de rochii de mireasa Vera Wang pentru anul 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

verryColectia de rochii de mireasa Vera Wang pentru anul 2014 este cu siguranta una dintre cele mai atipice prezentate pana acum. Designerul Vera Wang a dovedit în mai multe randuri ca nu se teme sa-si arate latura neconventionala, dar de aceasta data, pare mai indrazneata ca oricand.
Sigur, am vazut mai multe creatii in alb si negru in colectiile de pana acum, dar de data asta nici una dintre modele nu se incadreaza in standardele cromatice traditionale.

Colectia Vera Wang pentru anul 2014 este inspirata din filmele clasice “Funny Face” si “Gentlemen Prefer Blondes.” „Roz la fel de senzual , roz la fel de seducator, roz ca visator , roz la fel de sofisticat , roz la fel de puternic , roz la fel de cool, ” a explicat casa de moda .Fiecare dintre rochii adus un mix interesant de rafinament si glamour , dar realizat cu o alura feminina , aproape nevinovata .

Designerul a lucrat cu aplicatii florale, margele brodate, dantela, detalii subtile plisate si straturi de organza delicate, în scopul de a sublinia atmosfera eterica.

Lasă un răspuns