Colecția de costume de baie Beach Bunny 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

colecția de costume de baie Beach Bunny4
Iepurașul de plajă vine cu forme super inovatoare, nou-nouțe, pentru colecția de costume de baie Beach Bunny 2014, și frumusețea care prezintă toate acestea este Nina Agdal , care devine noul iepuraș de plajă după Candice Swanepoel , Irina Shayk , și Kate Upton.

Fotografiata de Yu Tsai, bomba sexy introduce niște decupaje senzuale și ademenitoare și siluete cu o atingere ușoară de agresivitate și frumusețe. Variațiile de culoare se extind de la combinații de culori de negru, portocaliu , și roz. Nuanțele strălucitoare oceanice, cum ar fi variația de verde pot fi, de asemenea, găsite printre aspectele prezentate în colecție, completate cu accesorii galbene frumoase.

colecția de costume de baie Beach Bunny

Modele de lux sunt , de asemenea, aici, în special întâlnite cu un duo din roz și negru, cu unele bijuterii mari în loc de fermoare și centuri. Această variație de culoare prezintă , de asemenea, duo divizat identic proiectat, numai că rozul a fost schimbat cu alb.

colecția de costume de baie Beach Bunny4

În colecția de costume de baie Beach Bunny 2014, aveți o gamă întreagă de modele și culori care sunt capabile să vă ofere un look de invidiat.

colecția de costume de baie Beach Bunny

colecția de costume de baie Beach Bunny2

colecția de costume de baie Beach Bunny4

Lasă un răspuns