Ceaiul de macese – beneficii pentru sanatate

Categories Dieta & SanatatePosted on

ceai-de-macese-beneficii

Datorita continutului ridicat in vitamina C si acid dehidroascorbic, ceaiul de maces joaca un rol important in procesele de oxidoreducere. Macesele sunt “campioanele” fructelor in ceea ce priveste cantitatea de vitamina C continuta ( de 4-16 ori mai mult decat citricele). 100g macese contin 2000mg de vitamina C.

Infuzia de macese este una dintre cele mai sanatoase infuzii pentru sanatatea noastra. De ce? Simplu, deoarece acesta face miracole pentru buna functionare a organismului nostru.

Beneficiile ceaiului de macese:

– anemie

– calmeaza crizele de ficat

– echilibreaza nivelul colesterolului din sange

– cistita

– combate pietrele la rinichi

– stari de convalescent si postoperatorii

– efecte diuretice

– raceala, gripa si infectii respiratorii

– scaderea imunitatii

– cancer

– boli cardiovasculare

Lasă un răspuns