5 remedii împotriva căderii părului care chiar funcționează

Categories Frumusete & ModaPosted on

solutii cadere par

În fiecare zi, probabil pierdeți între 50-100 fire de păr, care este perfect normal, spun dermatologii. Atunci când pierderea părului depășește această cifră veți începe să observați subșierea părului sau chelie – o afecșiune cunoscută sub numele de alopecia.

Cei mai mulți oameni sunt susceptibili de a experimenta căderea părului la vârsta de 30 de ani, deoarece în acest moment, schimbările hormonale, stresul și un regim alimentar nesănătos îlși fac simțită prezența. În afară de încercarea de a corecta factorii care duc la caderea părului, adoptând câteva remedii din plante este, de asemenea, de ajutor în facilitarea regenerăre11 părului.

Ceapă și usturoi

Sulful crește producția de colagen, care la rândul său, ajută părul să crească. Ceapa și usturoiul sunt surse bogate de sulf și acest lucru explică de ce ele au fost folosite în medicamente tradiționale pentru regenerarea părului.

Nucă de cocos

Când vine vorba de grija pentru păr, de nuca de cocos oferă o serie de ingrediente care condiționează în mod natural și promovează creșterea părului. Laptele de nucă de cocos conține proteine​​, grăsimi esențiale și minerale, cum ar fi potasiu și fier; folosindu-l în mod regulat poate reduce ruperea părului. Uleiul de nucă de cocos poartă, de asemenea, aceleași ingrediente bogate face părul mai puternic, chiar de la rădăcină, prin arborele la vârful.

Henna

Cunoscută pentru mult timp ca o culoare naturală a părului și balsam în țările asiatice, henna trebuie să joace în întărirea părului un rol major. Atunci când este combinată cu ulei de muștar, funcționeaza chiar mai bine.

Amla

Ambalată cu vitamina C și bogată în antioxidanți, Amla este soluția perfectă pentru problemele cele mai multe de cădere a părului. În afară de aplicarea la nivelul scalpului, este de asemenea util să se consume în mod regulat, deoarece vitamina C este bun pentru corp.

Ou

Ouăle sunt o altă sursă bogată de sulf; ele conțin, de asemenea, o mulțime de proteine ​​și minerale precum seleniu, iod, fosfor, fier și zinc. Acest lucru îl face un promotor excelent de regenerare a părului mai ales atunci cand este combinat cu ulei de masline.

Lasă un răspuns