Elena si Marioara Gheorghe – canta impreuna

Categories MuzicaPosted on

Elena si Marioara Gheorghe – canta impreuna


Elena Gheorghe a cantat muzica populara de la varsta de trei ani in duet cu mama sa, a participat la cateva festivaluri nationale, dar s-a remarcat abia in anul 2002, cand devenise vocea principala a formatiei Mandinga. In 2006 si-a inceput cariera solo si a inceput sa participe la diverse spectacole si concursuri nationale. In 2009 a reprezentat Romania la concursul Muzical Eurovizion cu piesa “The Balkan Girls”, unde a ocupat pozitia nouasprezece.

Marioara Man Gheorghe a cantat muzica populara la diverse spectacole si este castigatoarea multor premii si trofee precum “Floarea din Gradina”. Si-a interupt cariera muzicala in urma cu 10 ani, dar acum revine pe scena muzicii populare.

De curand, Marioara Man Gheorghe a declarat ca, fiica ei, Elena, care o insotea la toate spectacolele de muzica populara imbracata in costume populare: “ A crescut cu muzica populara, a indragit-o, iar acum cantam din nou cu aceeasi placere impreuna ”.

Elena Gheorghe si mama ei, Marioara Man Gheorghe, vor face un cadou muzical popular tuturor femeilor, in cadrul emisiunii “Danutz SRL” din 7 martie 2010. Ele vor canta impreuna, asa cum o faceau in urma cu cativa ani la spectacolele de muzica populara.

Pe langa muzica populara, cele doua interprete, canta si muzica machedoneasca la spectacolele si petrecerile unde sunt invitate.

Aici le poti asculta cantand impreuna:

Lasă un răspuns