Dansez pentru tine implineste visurile concurentilor – 2010 – sezonul 9

Categories MondenPosted on

Dansez pentru tine implineste visurile concurentilor – 2010 – sezonul 9


Cel de-al noualea sezon al spectacolului concurs Dansez pentru tine a oferit telespectatorilor momente emotionante si nenumarate surprize, iar concurentilor le-a implinit pe rand visurile.

Dansez pentru tine ne-a prezentat diverse stiluri de dans prin intermediul a opt vedete si opt concurenti cu povesti de viata foarte interesante. Printre vedetele care au participat la show-ul prezentat de Stefan Banica si Iulia Vantur au fost Andreea Spataru, Catalin Botezatu, Iuliana Luciu, Dragos Bucurenci, Diana Dumitrescu, Catalin Morosanu, Ana Maria Ferentz si Doru Todorut. Cei care au concurat, in ordinea iesirii lor din concurs, au fost: Emanuela Oprisan, Alexandru Gheciu, Elena Geru, Adrian Stan, Liuba Savitchi, Antonio Martins Dos Santos, Grigore Moldovan si Magda Ciorobea. Membrii juriului au fost, asa cum am fost obisnuiti, Mihai Petre, Emilia Popescu, Cornel Patrichi, Beatrice Rancea si glumetul Wilmark.

Fiecare dintre concurenti a avut parte de surprize placute si implinirea visurilor, astfel Emanuela Oprisan a reusit sa-si aduca acasa mama plecata in Italia la munca, Antonio si-a revazut familia din Brazilia dupa 11 ani, Sasha Gheciu si-a propus sa implineasca visul mamei lui decedate din cauza cancerului la san, donand banii castigati la concurs unui spital de oncologie, Elena Geru isi poate trimite mama la tratamente pentru refacerea sanatatii, Adrian Stan le-a aratat bunicului si tatalui pretuirea si grija pe care le-o poarta, Liuba va reusi pentru o perioada sa scape de datoriile pe care le avea cu intretinerea familiei, Magda va cumpara apartament pentru a-I oferi fetitei ei o copilarie frumoasa, asa cum ea nu a avut-o, iar Grigore isi va putea creste fratiorul intr-o casa noua si-l va putea trimite la scoala fara a duce grija zilei de maine.

Pe langa implinirea visurilor, catorva dintre concurenti li s-au pregatit si surprize legate de noi oferte de munca. Antonio si Liuba vor dansa in urmatorul sezon alaturi de trupa Dansez pentru tine, Sasha Gheciu va dansa alaturi de Ana Maria Ferentz, iar Grigore Moldovan va lucra la o fundatie.

In cadrul emisiunii Happy Hour de la ProTV de ieri 11 mai, Grigore Moldovan a primit, din partea unui telespectator anonim, o locuinta complet utilata, iar, din partea companiei Rama, o tabara pentru fratele sau, Ionut.

Asa cum a declarat Magda Ciorobea, castigatoarea concursului Dansez pentru tine, pentru toti incepe o noua viata.

Lasă un răspuns