A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Frumusete & Moda / Modele de fesuri si caciuli la moda in sezonul rece 2013/2014

Modele de fesuri si caciuli la moda in sezonul rece 2013/2014

5

Pentru zilele reci, caciulile sunt foarte necesare pentru a ne proteja de frig. In toamna/iarna 2013, caciulile nu numai ca au functia de baza, de a ne proteja, dar, de asemenea, pot completa tinuta pentru un look modern. Colectiile in materie de palarii pentru acest sezon, ofera selectii interesante cu mai multe modele in functie de stil.

In aceasta toamna, caciulile tricotate sunt inca la moda. Designeri ofera o gama larga de caciuli tricotate, de la cele traditionale pana la diverse forme si modele. Blana este un material popular si in acest sezon rece. Caciulile cele mai populare sunt cele cu clape pentru urechi.

Caciulile asimetrice si cu volum suplimentar sunt in voga. In noul sezon, designerii folosesc adesea forme originale si blana pufoasa, fire groase si elemente decorative. In materie de culori, se poarta caciula in culori cum ar fi alb, roz pal, albastru stralucitor, visiniu. Caciulile din blana in culori naturale sunt inca la moda.

Prin urmare, caciula nu este o simpla caciula ci un element de moda.

1

2

3

4

5

About

Check Also

tendinte cosume baie pentru primavara-vara 2015

Tendințe costume de baie pentru primăvara / vara 2015

Designerii de modă sunt ghidați de propriul lor calendar, anticipând mereu tendințele pentru noul sezon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *