Home / Frumusete & Moda / Fusta peplum – un must-have în 2015

Fusta peplum – un must-have în 2015

fusta peplum 12015

Barbatii nu o consideră sexy și atractivă. Este o piesă care pare dificil de purtat, dar un lucru este sigur – fustele peplum sunt distractive, vesel, unice și sunt la modă.

Fusta peplum a revenit la modă cu o tentă modernă și are un aspect mult mai simplu și mai interesant. Detaliile peplum vin în diferite forme, atât forme mai îndrăznețe și mai modeste. Ele apar pe rochii elegante și jachete, fuste si topuri, bluze si pantaloni, pantaloni scurți și chiar combinezoane. Și datorită la atât de multe variante, există numeroase moduri de a le purta.

futa

Peplum este uimitor pentru a crea o siluetă sexy și, dacă doriți ca silueta să fie fără cusur, asigurați-vă că purtați un model care vă avantajează. Fusta Peplum este deja un un must-have în ultimele sezoane, așa că încercați să păstrați lucrurile cât mai simple posibil pentru cele mai bune rezultate. Modelele îndrăznețe, culorile atractive și imprimeurile sunt cu siguranță un mare truc. În plus, model colorat de fustă poate face corpul să arate mai atrăgător.

Deoarece fusta peplum tinde să scurteze silueta, este recomandat să purtați pantofi cu toc sau platforme. Este recomandat să păstrați accesoriile la un nivel minim. Vă puteți juca cu centuri pe talie pentru a crea efectul pe care îl doriți.

fusta peplum 1 fusta peplum 12 fusta peplum 13 jhgfghj

About

Check Also

Cel mai bine imbracate “cupluri putere” de la Hollywood

Exista un singur lucru mai bun decat o celebritate cu un stil impecabil. Un cuplu …

Leave a Reply